luni, 16 decembrie 2013

Intrebuintarea produselor din canepa pentru pielea dumneavoastra – De ce ar trebui sa folositi produse de infrumusetare pe baza de canepa

Produsele din canepa – fie ele lotiuni de corp, creme, sapunuri sau sampoane – sunt inca un secret bine pazit petru ingrijirea pielii si a parului. Inca nu si-au consolidat locul pe piata produselor cosmetice, ceea ce este, probabil, un lucru bun. Inseamna ca puteti pastra beneficiile canepii numai pentru dumneavoastra.

Acestea fiind spuse, care ar fi de fapt intrebuintarile canepii? De ce este canepa benefica pentru noi, in detrimentul altor „ingrediente minune” despre care se spune ca sunt bune pentru pielea si parul nostru?

Folositi-o ca si crema hidratanta: Sunt o multime de creme hidratante si lotiuni disponibile pentru pielea dumneavoastra, asa ca de ce e mai buna canepa? Problema cu majoritatea cremelor hidratante este ca abia acopera pielea, ramanand la suprafata acesteia. Canepa, pe de alta parte, este atat de apropiata de pielea noastra prin compozitia ei, incat reuseste sa patrunda adanc in straturile dermei si sa hidrateze spatiul dintre celulele pielii. Canepa contine proportia perfecta de Omega 6 si Omega 3, astfel ca ii oferiti pielii dumneavoastra exact ce are nevoie. Asadar, canepa hidrateaza mai bine, ducand la rezultate imediate.

Folositi-o pentru a combate imbatranirea: La fel ca si cremele hidratante, multe produse anti-imbatranire pretind ca sunt solutia ideala, asadar cu ce este canepa mai buna? Ca sa fim sinceri, majoritatea cremelor anti-imbatranire spun ca reduc ridurile sau aparitia acestora prin simplul fapt ca hidrateaza mai bine pielea. Dar ele nu inverseaza semnele imbatranirii. Cu toate acestea, canepa nu doar hidrateaza mai bine, ci si actioneaza pentru a face pielea mai ferma si o hraneste cu toate uleiurile necesare pentru a scapa de riduri, astfel inversand procesul de imbatranire si facandu-va sa aratati mai tanara.

Folositi-o pentru a va repara parul: Inca unul dintre beneficiile canepii este proprietatea acesteia de a repara si ingriji parul. La fel cum majoritatea cremelor hidratante abia acopera stratul superior al pielii, asa si majoritatea sampoanelor actioneaza asupra parului. Canepa, pe de alta parte, actioneaza pentru a hrani parul si scalpul in prfunzime, facandu-l cu adevarat mai sanatos.

Asa cum puteti vedea, acestea sunt doar cateva intrebuintari de pe urma carora puteti beneficia imediat. In concluzie, canepa este un ingredient ce poate ajuta in multe privinte si de care ar trebui sa profitam cu totii. Majoritatea persoanelor sunt inca reticente la beneficiile canepii, dar este doar o chestiune de timp pana cand toata lumea va realiza adevarata valoare a acesteia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu