luni, 18 noiembrie 2013

Super alimentele – mancarea organica

Mancarea organica este reprezentata de acele alimente originale comestibile ale naturii. Caracteristica lor cea mai importanta este ca nu contin produse chimice si deservesc doar pentru cresterea si buna functionare a organismului.

Orice organism necesita o ratie adecvata de energie, apa si alimente pentru a se dezvolta si a functiona corespunzator, iar aceste caracteristici sunt in principal furnizate de alimentele crude ecologice.

Fiecaruia dintre noi ne place mancarea cu diferite condimente sau tipuri de ulei din belsug care da un gust si o aroma delicioasa. Acest lucru insa, nu numai ca ajuta alimentele sa-si piarda componentele benefice, dar de asemenea, daca sunt folosite in exces pot duce si la anumite boli, fara a oferi nimic din componentele esentiale cerute de organismul nostru. Alimentele crude ecologice nu ofera doar gust, ci accelereaza si rata de crestere si dezvoltare a corpului.

Mancarea organica si produsele bio ajuta organismul sa obtina un excess de energie, sa lupte impotriva bolilor printr-un sistem imunitar puternic, asigura o piele stralucitoare si previne aparitia unor boli nocive: atacul de cord, cancerul, osteoporoza si altele. Prin urmare putem afirma cu certitudine ca alimentele bio sunt solidare fiintelor umane in foarte multe moduri.

Prin urmare, consumul de alimente organice crude va imbunatati functiile organismului prin consolidarea sistemului imunitar, protejarea celulelor de daune, scaderea colesterolului  din sange si imbunatatirea sistemului digestiv.

Alimentele crude ecologice sunt un produs al naturii usor de digerat. Este recomandat sa se consume alimente crude la orice varsta deoarece ofera organismului vitamine utile, proteine si grasimi usor digerabile si mai ales pentru ca sunt naturale, fara efecte secundare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu