luni, 5 august 2013

Proteinele din pudra proteica obtinuta din seminte de canepa

Din sutele de pudre de proteine de pe piata, canepa este una dintre cele mai populare si mai bune optiuni. Acest lucru are si un motiv bine intemeiat de asemenea: proteina de canepa are foarte multe beneficii care o claseaza astfel in fata tuturor celoralte. Daca va intrebati care sunt aceeste beneficii va vom spune in acest articol.

Un supliment 100% natural
Daca nu doriti sa utilizati suplimente prelucrate si doriti sa folositi doar produse naturale, atunci canepa este o modalitate foarte buna. Pudra proteica este fabricata din seminte de canepa, acestea fiind naturale, pe baza de plante. Procesul de distilare transforma semintele de canepa in pulbere. In aceasta nu se adauga nimic altceva, iar in urma procesului proprietatile benefice pentru sanatate nu sunt indepartate.

Fara lactate
Daca nu puteti manca produse lactate din cauza intolerantei la lactoza, atunci canepa poate fi, de asemenea, o optiune pentru dvs. Multe aste suplimente au in compozitie si lapte insa intr-o foarte mica cantitate, dar totusi daca nu doriti sa riscati absolut nimic atunci puteti alege produsele din canepa, pentru siguranta.

Nu exista senzatii de balonare
O plangere des intalnita in randul consumatorilor de proteine este balonarea. Se intampla de exemplu, in cazul culturistilor care consuma shake-uri de proteine. Ca urmare a aceste senzatii neplacute, multi renunta in a mai bea proteine, doar din cauza ca nu le place cum se simt dupa aceea. Canepa insa, nu da niciun sentiment de balonare. Multe persoane trec de la shake-urile de proteine la canepa pentru ca nu doresc sa aiba aceasta senzatie tot timpul.

Canepa este bogata in proteine si saraca in grasimi
Pudra proteica are foarte multe proteine pe care organismul dvs le poate folosi pentru a creste masa musculara fara a adauga decat foarte putine grasimi corpului. In plus fata de proteine, canepa contine, de asemenea, tot felul de elemente nutritive care hranesc muschii.
De asemenea, retineti un aspect foarte important, canepa nu contine THC, ingredientul activ din marijuana. Desi marijuana provine din canepa, aceasta din urma nu contine niciun fel de proprietati psihoactive.

Dovezi stiintifice despre beneficiile canepii
Culturistii din intreaga lume au incercat produsele din canepa iar rezultatele au fost spectaculoase. De fapt, canepa este suplimentul cu cea mai rapida crestere datorita eficientei sale si a rezultatelor dovedite.
In plus fata de aceste dovezi anecdotice, canepa a fost studiata de catre numeroase universitati de renume. Testul dublu-orb precum si cele pentru nutritie au demonstrat ca aceste castiguri atribuite canepii nu sunt doar un efect placebo. Consumul produselor din canepa are o corelatie directa cu rezultatele prezentate in urma testelor.
Insa, lasand la o parte toate aceste teste si pareri, pentru a va convinge de beneficiile produselor din canepa este de ajuns sa le incercati o singura data, apoi va veti da seama singuri ca beneficiile chiar exista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu